Kända söndagar!

Nu sitter man här igen på en söndag och tänkte över allt som har hänt under veckan! Jag tycker veckorna går så himla snabbt nu för tiden! Men man kanske blir visara med tiden också? Det får vi hoppas! :)

Vilken jäkla kväll det var igår! Dagen började som alla andra dagar. Vaknar upp och känner att man vill sova extra massa timmar! Jag skulle följa med och åka lite skrillor på hällåsen men hade inget att åka på så jag fick ta det lugnt medans dom åkte. Var ganska skönt att ta det lugnt och sega sig lite också. Efter det så kom äventyrena, åkte hem till DJ för lite Jacuzzi badning ute i naturen! Det var en riktig höjdare kan jag säga! Fytusan! Tackar alla som var med också! vilken för-kväll! Andra Förfesten bidde hemma hos lydén, där blev det en massa musik-youtube-spotify poppande jäkligt gött! Men rätt som det var så var klockan hur mycket som hels så vi kastade oss ner till Olle´s för lite mer festande! Det var ju Superhero tema men Örkade inte klä ut mig! Jag är ju redan en superhjälte!

Idag har det bara varit att äasta i sig huur mycket mat som helst och sovit lika mycket! Hur skönt som helst! Men jag håller på att gå sönder..... jag vet inte vart min Iphone laddare är!! Så hejdå omvärlden när jag jobbar imorgon! Nu tänker jag faktiskt tacka för mig och kasta in handduken! Måste hoppa in i duschen först sen blir det att knoppa! :D

Go'natt folket! Livet är jäkligt bra det, underskatta det inte!




Hejsan hoppasan!

Jadå har man blivit sjuk igen! Inte så roligt faktiskt..Har varit hemma i 2 dagar nu och jag börjar redan känna att det tryter i min kropp. Jag är så rastlös så det är inte sant, har t.o.m tagit gelé och kastat in i håret å provat en massa frisyrer det är inte helt vanligt! Vad ska man göra nu då..? frukost? JAPP!

Tror faktiskt att jag ska ta en storstädning efter det med, då går tiden lite snabbare hoppas jag! Jag har inte så mycket att skriva faktist har ju varit sjuk och sånt så då händer det inte så mycket..! "Det kommer mera!"

Kollade på vågen igen!!!

14 Feb 2011:
109.5kg

19 Feb 2011:
106.6kg

22 Feb 2011:
105.0

23 Feb 2011:
105.4kg

24 feb 2011:
104.4kg

Fyfan vad härligt det är!!! MERA MERA MERA!!

Hinner inte skriva så mycket!

Jag hinner inte skriva så mycket bara för att jag ska gå ut med hunden med!

Men nu har jag vägt mig igen ! !

14 Feb 2011:
109.5kg

19 Feb 2011:
106.6kg

22 Feb 2011:
105.0

JÄÄÄS!

Har ni mött tvillingarna? - Träning och Träning!

Torsdag

Denna dag började som alla andra Torsdagar, Klev upp och är lite småirriterad över att jag måste vakna på morgonen. Hatar verkligen tidigamornar! Menmen det är det steget man måste ta om man ska ha ett jobb! Väl på jobbet så älskar jag det! Jag måste ha en utav dom bästa yrkena..! I min åsikt.  Efter jobbet så åkte jag och handla medans Mor och Far solade lite solarium. Hann precis komma hem och kasta i mig några kalla köttbullar så steg Simson Mattsson in i köket och sa: Är du klart! Då klickade det i min skalle! Jaaaa Vi ska ju åka på MMA:n idag! så då var det bara att kasta träningskläderna i trunken och bege sig att hämta 2 grabbar till! Johan Wallin och Joel Wallgren. Med pedalen i botten så var vi i gävle på ett vipps! åh in på Söders Fight Gym! Jävlar var roligt det var. Visseligen så var det bara Submission idag men det fyllde upp mina krav på en bra träning och länktan att komma tillbaka!



Fredag


Exakt lika som torsdagen inom jobbfronten!

Jag har börjat gymma på heltid nu igen så det bli väldigt mycket träningssnack! Men efter jobbet så åkte jag hem för att se om jag kunde ta bilen! Men icke sa nicke, far skulle ha den. han jobbade på bandyn och jag hade glömt bort det. men då kom den smarta idé att jag kunde köra honom till jobbet och så kan jag träna lite medans! Klockan 19:00 så släppte jag av pappa på brobergs bandyn. Faxe kallade i min hjärna så gasen var i botten, nära på igenom hela golvet! Där blev det ett ganska stort pass, Bröst, biceps, triceps, mege, rygg och axlar! kände mig aldrig slut så jag dunkade på med allt direkt! :D I tränings kläder så åkte jag och Simsom till McDonalds för en liten matbit! GÖTT!! men bytte ut strillen mot morötter :) Simson var fortfarande lite sugen på något så nästa anhallt var COOP och frukt inhandling! Vindruvor och kiwi stod på kvittot! Simson har alltid sin OnePiece på sig så jag blev så sugen på en jag med! CHACHING! var den betald! gick på en grisblink! 10-12 dagar så är den min <3

Sist men inte minst!
Jag har börjat försökt gått ner i vikt igen! jag har som en loggbok som jag skriver i datum och vilken vikt! allt är måttat på morgonen efter pissning och sånt!

Dagens logg:
14 Feb 2011
109.5kg

19 Feb 2011
106.6kg


En dag i taget!

Tristaste dagen påå länge att jobba! Fanns inte så mycket att göra! så då fick man stå och prata lite för mycket. Man blir alldeles rastlös inte vet vad man ska göra! Efter ett tag så fick jag en snilleblixt och började på med tränings taket! Då började det hända saker. Jag hann måtta någta saker och börja med fotrännan.

Nu har det nya livet börjat som jag har tjatat på... Jag ska börja träna igen på heltid och börja aggera lite MMA i gävle :) kommer att bli väldigt spännande! Jag och grabbarna hade en dejt på gymmet idag, klockan 20hundra! Jag, Emil, Jesper och Markus hade det väldigt trevligt! Det gick ganska bra faktiskt! trodde det skulle gå skit bara för att jag var nyvaken och allt! När jag var klar på gymmet så var det och stämla bilen och hoppa i duschen, kasta i sig lite mat och sen åka till Poppe för lite tv tittande! gött var det!

Nu ligger jag här och bara länktar tills imorgon! Jag ska iväg och kolla på en köplägenhet, det kan man kalla spännande! jag har haft en hyr lägenhet, men det är inte alls samma sak! Nu får man välja vad man ska ha för kök, golv och allt! Hur roligt som helst! Om jag inte får den här lägenheten eller om jag inte tar den så har jag iaf börjat att hitta en egen koja att bo i! saknar livet när man bodde inne i stan och fick ta hand om sig själv! Men men! det är som rubriken säger "En dag i taget!"




Alla hjärtans dag!

1. JOBBET/HEMMA
Det kanske var den roligaste alla hjärtans dag jag har haft och den tillbringade jag med en kille! Jesper Linder :) Han hämtade upp mig på jobbet som en ståtlig karl han var! efter det så åkte vi hem så att ja fick duscha till det lite å byta till lite civilare kläder!

2. BLOMSTER
Vi kastar oss in i en silver grå musil, en bomb i motsatt fil och köper lite rosor. Det var väldigt spännande att se alla Karlar stå och vänta på sin tur! Man såg att det inte var så himla många som brydde sig om hur buketten såg ut!
Floristen - Ser den här bra ut eller?
Karln -  Ja det gör den (himlar med ögonen)

3. DRAGONEN
Vi tjafsade lite om vart vi skulle äta och sånt men sen kom vi till skott att vi skulle krubba på Dragonen! Jag tror faktiskt att vi var dem ända som gick 1on1 killar och åt med varandra! Skratten blev bara högra och högra eftersom folk kom in och kollade på någon utav oss och sen på den andra partnern :) Fick lite blickar! Menmen är man hungrig så är man!

4. TÖSJÄKELN
Full gas till Runemo, vi måsta hinna dit innan hon kom hem! Det blev en liten överaskning efter hennes träning som låg så fint på sängen! Vi kände oss så hilmans busiga och snittriga när vi var klar! Det verkade som att Lisa uppskattade det iaf, det är ju huvudsaken!

5. NERVARVNING
Vi fick en inbjudan att vi skulle komma över på en fika hemma hos Miss Emma, Natta var även där som ett stor sällskap! Det blev kaffe, morötter, gurka och 2 olika dipsåser! Jäkligt trevligt var det. När man sitter 4st och käkar till det så är det väldigt lätt att kortleken kommer fram! så smack så var den framme! Jag och Emma är kanske hur bra som helst på Tecken, fyyfan säger jag bara!

6. AVSLUT
Nu sitter jag hemma och känner mig väldigt nöjd över allt som har hänt! Jävlar vilken dag det har varit, bästa på länge!



Den berömda söndagen..!

Imorgon är det jobb igen! Det kommer att kännas skönt att få arbeta lite! Men frågan är ju, vart och vad för moment? :) Vill ju inte ha något skitjobb såhär direkt på Måndagen!

Det har varit en massa festande i helgen, lite för mycket kanske det har varit! Man lever bara en gång! Sen så fanns det ju ett födelsebarn också som hade ett partaj, då viker man inte härdan inte! Men nu är det klart! Jag tror inte jag ska festa något tills jag åker och hälsar på i Katrineholm igen! Jag kan gå ut på fest och sånt men kommer inte dricka, lite självdisciplin måste man väl ha! Det som står på listan är träning och träning! Killen ha gått upp lite i vikt igen så nu ska det rasa snabbare än någonsin!! Under 100+ har jag tänkt mig iaf, men det kommer inte hända före ja åker till K-holm men det ska hända du! Är mer taggad än någonsin! Det andra är att jag ska sluta snusa och röka, men snusningen kommer att ta längst tid att sluta med! Ciggen behöver inte ja! CHECK!

Nu blir det att sova lite så man klarar av att gå upp!
Go'natt och sov gott!



Slutaste dagen på kartan!

Fyfasiken vilken dag det har varit...! en utav dom tröttaste i mitt låånga liv! Men man får väl skylla sig själv när man åker och partajar.! Det var värt allt iaf! jäklarns vad roligt jag hade det!

Jag har faktiskt inte så mycket att skriva om! jag somnade direkt när jag kom hem från jobbet! Vaknade och åt mat och sen somnade igen! Så spännande har det varit!

Men nu ska jag sova igen så jag är pigg till jobbet imorgon! Bästa jobbet!

TJEE

Vilken dag!

Fortfarande lite sjuk.. men inte klarar jag att sitta inne och glucka! Så klockan ställdes på 05:45 och så var Mr Carlsson på jobbet klockar 06:45! Jag tror att den här dagen har varit den bästa på länge. Världens bästa väder, riktigt plåtslagar arbete.! Humöret steg till 1000 och smilgroparna var som kratrar i ansiktet! Hoppas dagen blir det samma imorgon! Det skulle vara kanon fint det!

Idag fyller Julia Nymark år så vi ska ut och fira henne en sväng, 20 barre! Det känns som det var igår man fyllde 20 :D Blir ganska lugnt för mig, någon social öl kommer jag väl kunna slinka i mig men inte för många! Ska ju jobba imorgon!

Undra vad dagen kommer att tillföra innan man ska sprätta en kall då? Känns som allt skulle kunna hända men ändå skulle det kännas så rätt! Vilket liv man lever! Är väldigt glad för varje minut!


Ny Start & nya möjligheter!

NU hade jag tänkt mig att börja blogga igen! Men jag har ju sagt det hur många gånger som helst förr :)
Jag tänker inte skriva så mycket om det förflutna det lämnar vi bakon oss är gör en ändring!

Katrineholm

Vilken resa det var! När man var där så tyckte man att det var tråkigt och sörigt! Men nu när jag är hemma så vill jag inget annat att åka tillbaka till hålet! Saknar att alltid ha något som skriker och är dryg (Lillebror) och alla personen som bodde där!

Sen så finns det alla andra personen som man träffar efter vägen! Det fanns mycke böös i det dära hålet men dom jag började umgås med verkade vara funtade iaf! Måste tacka Johanna att hon alltid står ut med oss! Riktig eldsjäl! Hon vet hur man tar hant om ett par plåtslagare! Sen så har vi den nyförvärvade, Klara.! Jag tror att alla skulle kunna klicka med henne! humorn, sättet hon är på och så har vi charmen! Gillade henne skarpt! Synd att vi/jag bara fick träffa henne någon dag.. Dom här brudarna är det ett jäklarns riv i! bästa bästa!

Om ni är i katrineholm så måste jag varmt rekomendera att åka till Duveholmshallen och spela "Disco Bowling" Jäklarns var skojigt det var! + att det är alkoholförsäljning där med!

Söderhamn

Tillbaka till det andra hålet :) Blev lite sjuk innan jag skulle åka ifrån Katrieholm men trodde det skulle bli som vanligt, försvinna efter några timmar bara! Men nejnej nu har det suttit i 4 dagar... men är på bättringsvägen! 

Simson ville att jag skulle följa med till gävle och aggera lite MMA (mixed martial arts) men icke sa nicke att jag kunde det!.. är ju sjuk ja! Men kommer att bli hur skojigt som helst att börja igen! :)

Det finns faktiskt inte mycket mera jag kan skriva, det har inte hänt så mycket mer än så!  :)



RSS 2.0