Trök!

Ännu en söndag i livet, det får man vara tacksam för!
 
Men vad har hänt under dom här dagana som jag inte har skrivit då? inte så mycket faktiskt. Jo, i fredags så blev det skräpmat på Söderhamns bästa pizzeria med AlexandraViktoria och Johan (Från Söderala) Ett vanligt hak med underbar skräpmat! åh efter det en liten biotur och in i Bryan Mills Vardag i "Taken 2". Jag trodde inte det gick att göra en 2a från första filmen, men sååå jag hade fel! Jag tyckte filmen var skitbra och jag kan säga att den va se värd! Den ska köpas! Lördagen och söndagen har varit heelt innehållstom. Har inte hänt mycket mer än att man har vaknar suttit och sedan somnat, men det finns väl något bra med det å, kanske.
 
Träningen har det inte blivit någon förändring i! Jag böjar komma in i en sån där, låång och tråkig svacka som jag märker att inget händer eller sker med kroppen. Det har varit så en längre tid nu, så motivationen är väl inte det stakaste av de starka. Det nya mörka vädret har väl något med det trötta och orkeslösa humöret att göra. Men i dec ska jag åka på min första Baseboll träning! Det ser jag fram emot!
 
Nu blir det att sitta och häcka tills man somnar och flyger iväg till andra dimensioner!
 
 
 

Paltkoman är en gärningsman.

Efter en ganska så given halvgiven dag på jobbet så var det dax att sluta. det finns inget bättre än att stå och titta på dom 5 sista minutrarna på dagen, de är givande kan jag säga, men även dom längsta på hela dagen! väl hemma så var det duschen som skrek åt mig, "On och blöt ner dig din lilla snuskiga pojken. Kunde inge annat göra än att gå in med blykepa! Svish så stod Niklas vid dörren, glad och undenärd, det var dax för mat! Vi gick runt på stan som ett gammalt gift par och diskuterade om vart vi skulle äta. O´learys levererade idag + 2st staro <3 Snacka om att paltkoman tog tag i oss, när man nickar 300 gånger under 1 min så är man en trött man.. Men klarade av hela ishocky matchen hemma hos Malmen och Hanna, men det var på snålhåret kan jag säga! Nu i sittande stund i soffan så känns sängen väldigt skön, det blir en tidig natta för VonCarlsson.
 
Go´natt mina underbara fans!
 
 

Blank dag

 
Till dagens ära så har jag inte gjort någonting, trött i ögon och själen. Jag skulle slå på stort å laga lite mat och matlådor men orken fanns absolut inte där, så vi gick ut och åt! så svårt blev det idag!
 
Imorgon blir det att komma tillbaka till verkligheten, träning, jobb och annat smått och gott! Jag kommer knappt ihåg när jag var nere i källaren å lyfte lite skrot. Men det kommer att bli skönt! Har jag något mer att skriva om min tillvaro i livet? inte en aning faktiskt! En dag som man är ensam är en dag utan finesser! Det jag kan säga är att jag köpte En glassig höstbukett till tjejen idag för att hon är så strålande med graviditeten och allt annat! och så köpte jag 2 barnkläder + en nappflarra :D
 
CYA
 
 

Tänkaren, franska Le Penseur

En av kroppens jobbigaste känslor eller hur man säger har jag just nu...! Vet ni när ni har käkat popkorn eller saltade nötter till förbannelse och känner att du skulle kunnar dricka upp all vatten i världen? Jag har kanske druckit 200L vatten nu på 2timmar, men det vill inte lägga sig! Har ni haft den känslan? Det kanske inte är den jobbigaste känslan men den är inte välkommen iaf! 
 
Det "roligaste" med att sitta själv är att min hjärma börjar skumma sig och flyta iväg! Några utav mina tankar som har jobbats och genomskådats är:
"Uppe med tuppen" Men vad är det som menas med att vara uppe med tuppen? Vilken tid är det lagligt att säga att man är uppe med tuppen? Om jag har helg och vaknar 9, då känner jag att jag är tuppuppe! Men annars så är det alldeles för sent i mitt tycke!
 
Den andra tanken i det hela är "Flickorna på tv2" vilka är dom? Har har hört låten och allt med vilka är dom? Innan jag skrev detta inlägg så läste jag lyricsen och hittar inget spår utav vilka dessa töser är, finns ni?  Är dom någon form utav nyhetankare eller programledare eller är det en serie som är med på? JAG VET INTE?!?
 
Och så kommer den sista frågan som är så känd och frågad så det är inte klokt! Men vad är meningen med livet? Är det att: Man ska lära sig att ta ansvar och sedan ta det ansvaret och sen avla ut barn och sedan lära det barnet om ansvar och sedan kanske utvecka det ansvaret till ett bättre ansvar genom tidens gång? vad är meningen?? Vi började någonstans men vart ska vi avsluta det, det finns ett slut till allt, men hur slutar dettan? Vi jobbar och står i och försöker få det bästa utav livet och försöker dela med oss utav våra kunskaper och tankar med varandrra. men i slutändan, vad är det för nytta? Jorden ska ju gå under! Men det är inte förns om 5miljarder år tror jag läste i tidningen Illustrerad vetenskap. Är det kanske meningen att vi ska lära oss utav andra, bra som dåliga saker (Det finns alltid något gott i det onda) lära oss att utvecklas mer som människa och så kan v dela med oss utav våra tekniska ideer och sedan ducka för jordens undergång och, eller värre, slutet för människan?
 
Det är sånna här tankar jag kommer igång med och dom spårar ganska fint! 
 

Young and proud

Jaaa, har jag en blogg? japp det har jag visst! har totalt glömt bort den! Men nu när det börjat gå mot mörkare tider och mer hemma kvällen så blir det kanske att komma tillbaka till denna värld? vem vet?
 
Just nu så sitter jag och flyter ut på X tåget till Gävle efter en väldig lugn helg i Söderhamn. Ifredags så blev det nykter utgång för att lufta av sig lite och träffa lite nära och kära.härigt att Söderhamns andanfinns kvar i dom inbitna! Men sen då? vad händer resten med resten utav helgen? ABSOLUT inget! Ganska skönt också när man är en kille som inte kan sitta stilla, finns inget värre!
 
För dom som inte vet så kommer jag bli en sån där "Young dad" som Rasmus uttalade sig som. Om jag ska vara ärlig så hade jag lite ångest över det hela den första lilla tiden, men vem har inte det? det är ett stort beslut som man gör i livet och det kan man inte ändra på något sätt! Men Jag är den stoltaste "pappan" i världen nu kan jag säga! Det finns inget som har varit så nerverande och spännande på samma gång. Men nu är det bara att hålla tummarna på att allt ska gå normalt och bra så ska det här vara en baggis!
 
Det här var faktiskt trevlig att komma tillbaka till bloggandet så, I´ll be back!

RSS 2.0