Man klagar inte!

Den här dagen började väldigt annorlunda, jag var pigg, hurtig och med ett leende på läpparna! Jag jobbade som vakt igår så då blev det inge galej från min sida. jag missade världens fest.. men men pengar är pengar så man måste ju jobba för att överleva. Gårdagens jobb gick smidigt och bra, bättre än förväntat. jag trodde att min kropp skulle säga ifrån och bara somna in av sig själv, men så blev det inte! i själva verket så var jag pigg, träffade en massa nya trevliga personer och som sagt, mer pengar i fickan! Det blir även att jobba nästa lördag, men då är det på moheds gården. Bästa med det är att alla andra är borta dom med så då behöver jag inte ha ångest för att jag missar något!

Imorse så hade jag ett schema för hela dagen, skulle sola, träna ut och gå och sen så den vanliga söndags mysingen som vi alltid har! men den sprack lite grann. Istället för att sola, träna och gå ut och gå så blev det bubbelbad med ångastu. kanske var det skönaste jag har gjort på länge. känner mig helt mör och avslappnad i kroppen.! Det ska hända igen tycker ja! Efter den avslappningen man fick så blev det lite mat i magen så han blev nöjd med. Trägårdsbaren stod på nästa punkt. väl inne och maten hade jag kastat i mig så börjar paltkoman komma och smyga runt hörnat så då begav vi oss till Palms place för lite film och monster mysing! Något som nästan alltid står på listan är McDonalds, deras morötter är helt underbara. Känns som man flyger på ett måln mär man ta en liten rackare! Von Carlsson hade glömt bort att vi hade ätit så jag köpte en meny, och inte minsta menyn heller så mätt blev jag allt! Tror jag faktiskt har fått Alzhelmers-bulimi eller så är jag på smällen! hade helt glömt bort att jag hade ätit på trägårdsbaren!

Då tackar jag för mig och hoppas på att morgon dagen kommer vara stråland!
Livet leker!


Just for you!

Dagen började som man absolut inte vill, trött, seg och det var kallt ute! Men det är bara att ta sig i kragen och göra det man ska. Det har gått hur bra som helst att jobba idag, allt flöt på och jag lärde mig otroligt mycket. Så det är jag tacksam för! Några timmar senare så drog värmen fram från ingenstan och sköljde bort allt det kalla och drystra! Lars Silvnäs och jag satt på taket och glassade ett litet tag för att känna på den varma solen, det är verkligen ett bra sätt för att bli på bättre humör och ladda batterierna! Världens bästa Carlsson ska ju flytta igen så fastighetsbyron skickade ett litet sött sms till mig och sa att det var lägenhets visning idag mellan 16.00 - 16.30 så det var bara att packa arselet dit och kolla fast jag hade bestämt fika med poppe. "Fint folk kommer alltid sent" brukar dom väl säga? Jag är lite kär i den där lägenheten, stor, rymlig, solsida, balkong, den hade rubbet tror ja! Visst, det är ett renoverings objekt! men det är det som är lite utav charmen med! Vill ha den!

Fikan med grabbarna var som vanlig, lugn, sansad och överdriven. Deltagarna var: jag, poppe, mats och lille fredrik! Efter fikan så var vi in på hälsokosten och skulle kolla om dom visste något om mirakel frukten men dom hade inte en aning om vad det var för något! Inte så himlans vanligt att folk vet var det är! En liten förklaring, Du tar en "mirakel frukt" i munnen och snor runt den ett tag. Efter du har smakat på den så smakar i princip allt gått! Du kan ta en gul lök och ta en STOR tugga utav den och den smakar hur gått som helst. Öl kan även smaka som milkshake!! Gå in på youtuben och kika vettja! Nu när jag tänker efter vad jag ska skriva så har jag gjort ganska mycket idag. Vi hoppar över Apoteket, COOP och solning i solarium men det var bäste poppe jag var där med!

När jag väl var hemma så kastade jag igång datorn för en evighets film dag. Ville absolut inte göra något annat än att ligga ner och ta det lilla lugna. Men efter ett tag så börjar min mage skrika och knaka efter mat men det fanns inget att äta så jag tvingade mig upp till datorn igen för att försöka glömma bort hungern efter föda! När filmen var slut så small det i min mage och jag började se undernärd ut så jag skrev som ett litet desperat meddelande på Facebook "Hungrig....!" Det tog inte lång stund innan Jesper Palms Palm skrev att han följde med mig och åt om jag hämtade honom. Jag hann knappt läsa klart innan jag satt i bilen för att åka!

Nu sitter jag här och känner mig ganska nöjd över att jag har gjort ett Blogginlägg efter en veckas semester. Det är mitt största fan som har sagt åt mig att skriva igen, vars namn är Maria Jonsson.! Då tackar vi henne för hennes engagemang med en applåd och gå gärna in på hennes blogg och tyck till!

Over N Out
Tobias Von Carlsson



Småtrött men ändå ganska bra!

Efter helgens bravader så känns det såhär efteråt! Man kan inte dricka, säger man till sig själv dagen efter.. men så är man på´t igen nästa helg! Men det är kul också! Det blev lite förfest hemma hos Emil och Lina med massa goa personer! hur trevligt som helst var det. Men det tillkommer alltid några slint-tillfällen när vi grabbar på med varandra, men det är bara vi! När klockan hade blivit så pass mycket så traskade vi med raska steg mot Olles som ligger på knuten, bästa "gå ut" stället i min mening. Skönt folk med olika personligheter! Som vanligt så gick man över till kebaben när nattens alla aktiviteter hade nått sitt slut!

Morgonen efter så har jag världens sug efter Kina mat! Begäret tar över mig och jag blir helt tokig. Som en Riddare på sin vita häst så ringer Jesper och frågar om jag är nå sugen på kina...! Underbart! Jag åt ganska mycket om man säger så! Om man är mätt ca 24 timmar efter så har man kastat i sig lite för mycket av det goda! Dagen blev inte så mycket mer spännande än så, låg och kollade på tv hemma resten av dagen med: Jepser, Palms, Maria och hennes kompis som jag inte snäppte upp namnet på, fin tjej med ett gott humör!

Idag blev det att åka till bajsets slutpunkt, Marmas reningsverk för att skotta lite tak! Vi ska dra ventilationer igenom taket så snön måste bort! Det gick jäkligt snabbt faktiskt med det är tungt efter ett tag! Men någon måste ju göra det så det blev vi. Inte har man dött av lite snöskottning.. Man kan se det som träning! När jobb dagen glider mot sitt slut så ringer Roos till mig och frågar om jag vill stå som målvakt i Gluggens IF, jag skulle ju inte göra något mer speciellt av dagen så då kan jag väl ställa upp! Direkt efter Innebandyn så åkte jag med plattan nere i botten till Faxe atletgym och gjorde ett jäkla ryck. Låg och reppa på 130kg och gjorde som slut lyft med 160 pannor! så det är jag väldigt nöjd över! Nu sitter jag och tänker som varje kväll, Jag vill inte duscha eller vakna tidigt för att jobba... Men det är så livet går till! Man har ett ansvar att ta hand om sin framtid och jobb!

Jag tackar för mig!
Chingeling!



Kanoners!

Från igår och idag!

Fyfan vad taggad jag var igår på gymmet! Fy! Det gick hur bra som helst! Det som gjorde hela passet var att jag drog upp 180kg i markluft 3 gånger. Då sprutade adrenalinet i kroppen på mig. Efter det så blev det ett kungpass med Rygg, triceps, axlar och mage! Jag vet inte riktigt vad mer jag ska skriva!?

Idag har det varit hur bra dag som helst. Varit i Marman och satt upp fönsterkonsoller till byggarna, gick på en grisblik och sen skottat upp ett tak så att vi får in ventilations don på taket! Pricken över "I" var att det var strålande väder med inge blåst alls!

Träning idag igen men nu var det bröst, biceps och mage. Körde ett monster pass på bänkpressen med kastade upp 120kg 9 gånger, så det är jag nöjd med. Men inte en längre tid! :D men så flöt det på som fasiken!

Jag har fått min OnePiece idag..!!! Fyfasiken vad skön den är! Helt underbar!

Såg nu att det var inte så mycket bloggande om hela dagarna bara träning, men det bjuder jag på idag!

RSS 2.0