Tiden går väldigt fort nu!

Nu ska jag inte börja mina meningar som jag brukar göra "Det var länge sedan sist". Men jag har faktiskt inte tid att skriva något som händer och sket! Mitt liv har tagit ett stort språng nu som tar all min tid och tanke! Men något inlägg kommer väl komma upp men med stora trappsteg!

Jag vet inte vart jag ska börja! Men så som livet ser ut nu är att jag jobbar ganska mycket och är toknöjd med mitt liv! Har aldrig kännt en såön gldje, det rollar på. Genom Plåtteknik så jobbar jag i stockholm Måndag - Torsdag! stormtrivs, förstår varför folk flyttar dit. Folket där är, ja.. jäkligt bra tycker jag. Vet inte var alla har fått ryktet om att stockholmare är knepiga och sura? Jag har en helt annan uppfattning iaf. Det är kanske hur man bemöter dom själv som är det stora felet? Fredagar - Söndagar så jobbar jag för mitt "egna företag" som någon gång kommer att stå utan "". Det är min dröm att få äga något så stor och känna att: Jag klarade det och jag är jävligt nöjd! tränar lite handboll, styrketräning men det går segt när tiden är knapp! handbollen trivs jag med, men det är något som känns lite sämre som jag inte kan sätta läppen på. Jag vet inte om det är att jag har för mycket att göra å är trött eller om det är något med träningen? Inte en aning faktiskt. Men måste säga det att de största felet med träningarna och det är där största irritationen ligger är att jag vill kasta, å kasta hårt vill jag göra, jag kan göra det! men får inte bara för att vi tränar med tjejerna. Varför inte sätta en kille i tjejernas mål så en annan får kasta lite! Istället för att man ska bara dutta in den. Det är inte träning, det är bara för skoj! Det kan jag göra med hunden om det är så!

Kärleken är väl inget att skriva om faktiskt. Just nu såhära så har jag inte tid med något stadigt. Jag har väl försökt dejta, men inge respons så då har jag lagt det åt sidan bara. Det som händer, det händer bara!

Nu ska jag göra mig klar till lite festluring och sånt! kommer bli en otroligt skojsig kväll känner jag på mig!

TACKARR



RSS 2.0