Stora förväntningar på framtiden!

Nu ligger tjejen och sover å jag ligger och kollar på tv, tröttöga 2k. Men det har kommit in en känsla såhär på natten när hon trynar! En inte allt för bekant sådan. Jag visste att jag tyckte om henne å att jag tyckte om hennes närvaro, men... Jag visste inte att jag skulle bli kär såhär mycket och tidigt. Så som jag alltid har känt är "det är inte svårt att tycka om någon, det svåra är att hitta någon man kan leva med! Men det här känns helt rätt och vill ingenting annat! Vem som helst och vad som helst skulle kunna komma nu och jag skulle Inte vilja något annat än det här.! Jag tror jag är lyckligast i världen just nu!

Framtiden ser ljus ut :)

*en sista kik på kvinnan innan jag lägger mig till ro*
Jooooo! Jag är lyckligt lottad!


Fredagar kommer aldrig vara sig lik igen!

Hur många gånger vaknar man av att man kastar sig upp och hojtar till "fitthora"? Var man sugen på att jobba då eller? Jag ställde klockan på 05:30 och vaknade till liv vid en 07:00... Trött kille må jag säga, + att jag jag lappat på Alexandra för första gången å handen gick som en pendel och hon fick sig en jäkel, men hon somnade med handen på ansiktet så det gjorde väl inte för mycket iaf.

Efter att med att åka till firman och så, så fick man packa in röven på tåget till Gävle. Alex gick vid en 12hundra tiden för att jobba, så efter det så var jag ett slakt, ordagrant också! Ända livstecknet var vid 17:00 tiden när vi skulle gå och handla lite mat! Tackarr för ledighet måste jag säga! Fläskfilé ala alexandrian blev dagens mål, den kvinnan har mitt hjärta när hon kan laga god, jäkligt god mat!

Nu ligger vi här och tittar på lite film efter mysing med Hanna och fest-hos-mange Mange, kommer väl inte hända så jäkla mycket mer på denna dag! Men det behöver man inte heller!

Slut på denna dag! Jajemensan!!


Sådär ja! Välkommen tillbaka!

Hejsan och välkomnar mig tillbaka ifrån bitterheten sen igår! Jag var verkligen på sämsta humöret av dom alla innan jag somnade! Allt som kom upp var så jäkla negativt, men nu känns det mycket bättre, bedre bedre bedre!

Det känns fortfarande i kroppen efter gårdagens jobb, men jag är en hårdig och klarar det galant! :) men händerna... Vad ska jag göra med händerna!? Jag har 4 blåsor i vänstern och kramp i högern, skönt å vakna å jobba igen känner jag då! :)! Sen så är det skit skönt att jag har inflammation i bröstmusklerna av något slag... Killen är rörelsehandikappad!

Tack och hej!


Onödigt!

En utav dom sämsta dagarna i mitt liv måste jag säga! Inget som har kommit upp på kartan har varit rätt väg! Allt har bara varit till det negativa! Trött, irriterad och bara less på allt. Onödig dag rent utsagt...!

Så nu ska jag sova!

Gonatt!


Livets har stora svängar!

Nu är det såhär att jag har haft en utav dom bästa helgerna, ever! Allt började med torsdag. Då blev det killkväll för hela slanten! Fet mat, spel och sladda med maffia-mercan! Fredag så var det julmiddag med firman som ägde. Dans, skratt och alkohol flödade som en vattenfors! Åkte på någons hemmafest någonstans med, men jag kände mig lite för gammal för den :D trevligt folk iaf! Sen så var det julslakten... Det var inte en lugn stund där! Fyfan vilket drag det var!! Lördag är vi på nu! Då fick bruden träffa mina päron i civilt tillstånd för första gången. Det vankades middag och... Fetfest med familjen! Vi måste ju visa Alexandra vart skåpet ska stå!! Padre spelade på CH så blev en utgång där! Big Bang måste jag säga! Sist med ändå minst, söndag... Har inte gjort ett skit! Trött som ett as! Så det var tur att man kunde nårpa kärlek av tösen, utan det skulle denna dag varit hur sämst som helst!

Nu sitter vi påväg mot ännu en vecka i Stockholm och söndags ångesten är på hög nivå! Nu orkar denna kille inte skriva något mer, förutom att oturen har vänt! Killen är en kör kille och väldigt nöjd.!

Hejs!


Immortals 3D

Jag säger de ja! Immortals 3D.... Fyfan vilken film! Jag vill se den om och om och om igen! Ikväll ska jag drömma om att jag är en Gud! JAG ÄR EN GUD!

Innehållsförteckning:
Anonymous
Eons after the Gods won their mythic struggle against the Titans, a new evil threatens the land. Mad with power, King Hyperion (Mickey Rourke) has declared war against humanity. Amassing a bloodthirsty army of soldiers disfigured by his own hand, Hyperion has scorched Greece in search of the legendary Epirus Bow, a weapon of unimaginable power forged in the heavens by Ares. Only he who possesses this bow can unleash the Titans, who have been imprisoned deep within the walls of Mount Tartaros since the dawn of time and thirst for revenge. In the king's hands, the bow would rain destruction upon mankind and annihilate the Gods. But ancient law dictates the Gods must not intervene in man's conflict. They remain powerless to stop Hyperion...until a peasant named Theseus (Henry Cavill) comes forth as their only hope. Secretly chosen by Zeus, Theseus must save his people from Hyperion and his hordes. Rallying a band of fellow outsiders-including visionary priestess Phaedra (Freida Pinto) and cunning slave Stavros (Stephen Dorff)-one hero will lead the uprising, or watch his homeland fall into ruin and his Gods vanish into legend.

En utav dom bästa filmerna jag har sett!


RSS 2.0