Morgonfrillor kan inte alla göra!

Varje morgon vaknar jag med en sån enastående morgonfrilla som gör min dag :)


En fredag på röda mattan!

Denna dag började sent, åkte in till firman så jag var där sisådär en 11:00 tiden så lapparna kunde komma in och tillverkningen startas till Stockholm. Efter det så blev det en jäkla massa fikande med goa personer på furan och på waynes! Praten gick till och från med analt och vanliga livet! Väl påväg hem så fick jag ta fingrarna ur röven och tvätta lite. Det är det värsta jag vet! Finns inget värre än å tvätta... Irritationen bygger upp som en atombomb och den smällere! Några timmar senare som utspelar sig i nu tid så sitter jag med ett glas rött medans höna lagat mat till mig! Lysande framtidsutsikter må jag säga! Är det en så härnt nykär stadie hon är i eller kommer det hålla ett bra tag till? Ingen som vet, det kan bara tiden avgöra! Men tackarr för denna kväll och ännu mer mys och trevligheter kommer som på rullande band!


Tips på "Måste ha" ?

Imorgon alla människor, så är det löning! Ännu en löning som man inte vet vad man ska göra med pengarna! ;) joru jäkel! Pengarna går åt så in åt helsikte. Första inköpte är en liten tv på 37" som man kan ha inne i sovrummet eller något annat. Vet inte vart den ska vara? Jag har inte ens plats för min 50" nu, menmen! Bra å ha som det brukar låta. Har ni något tips på "Det här är en måste" grej?

Nu ligger man i vanlig ordning hemma i Sollentuna och väntar på att John Blund knackar på vilken sekund som helst. Jag har faktiskt inget skoj å berätta idag... Har inte hänt så mycket för min del, bara jobbat och jobbat! Men ni kan få en liten bild på hur jag jobbade idag :) det var en bit ner och den dära stången jag står på, det var mitt golv! :) Var nervös när jag skulle kliva ner, men efter ett tag så glömmer man bort höjden och hur man sitter!



Livets olika svängar, men vilken är rätt?

Ännu en måndag i livet som har snart svept förbi ut mot det tomma intet! När dom första timmarna hade gått så var jag ett vrak! Hade knappt sovit sen lördagen och det kändes, verkligen. När man nickar till 100 gånger under en bilfärd (själv i bilen och kör) och sen så halv sov på axeln när jag kollade upp! Då tag jag mig i kragen å ställde alarm på 15min! Jag kommer knappt ihåg att jag slog av bilen på min utvalda sovplats.! Trött kille måste jag säga! Men det hjälpte! Resten av dagen så sprudlade timmarna förbi som inget annat.

Nu när man börjar på å bli lite till åren och dom viktiga besluten ska tas och ansvaret blir betydligt mycket större så kommer tankarna och diskussionerna upp om flytt, lämna boet ännu en gång! Men tankarna sprids överallt och nervositeten ökar! Men det är ändå en skön känsla. Vart ska jag bo, Hur ska jag bo, Är jag säker på vart jag ska flytta, Hur vill jag att det ska se ut, Måste jag skaffa bil, Hur går det ekonomiskt och sista, Är jag säker på allt? Det är dom tankarna som bara geggar runt och blir en stor smet! Jag får bara ta en fråga i taget så ska du se att allt hamnar där dom ska. "Allt har en mening" Har jag hört folk predika om.

Nu börjar klockan bli alldeles för mycket så jag måste sova lite! Tackarr för ännu en dag i livet som frisk och glad människa!


Jajemensan!

Dagen har varit fullsmåckad med arbete med Silvnäs (Silvnäs Plåtslageri). Hela dagen har vi tillbringat på Birger Jarls med tak och fasad! En utav dom bättre dagarna på länge. När man kom hem så konsumerade jag lite hårdbröd, som är till 100procent underskattat! Så jäkla gott, man vill bara inte sluta äta! Kvällningen började krypa inpå och ögonen började på å somna in! När tanken kom till mig att jag skulle sova så ringer tösen för ett liten pratstund som pågick i ca 1+-0. jag som hatar att prata i telefonen klarade av det galant och tiden bara sprang iväg som inget annat! Men hon gjorde något som jag absolut inte tyckte om och hon brukar göra det... Hon får mig att sakna ännu mer! Det är faktiskt inte så mycket mer som har hänt denna dag, så mer får ni inte :)

Tackarr!


Tankspridd!

Nu såhär i sittande stund påväg i tåget till Söderhamn, så känner jag att det ska bli skönt att åka till stockholm igen. Både bra och dålig har denna helg varit. Det blev kalajs både fredag och lördag så nu är man lite sliten känner jag! Man är ju inte 20 år längre som man säg! Fredagen bjöds det på fest på "Trekanten" å där har man aldrig en tråkig stund. Alla trevliga och på stämning! Lördagen blev, lite lugnare å idag så har det varit en trök söndag! Men mer än så ska det inte heller vara!

Tackar för mig och välkommen åter! :)


Vinet rinner och glaset blir gör fullt!

Dagen började med att jag gick upp för att göra det sista passet på jobbet, sen helg! En berg och dal bana jobb dag var det. Bra, dåligt, lugnt, stressigt. Men det funkade, jobbade bara till 12:00 så man får väl inte klaga :) Sen så var det hårdkörning med tvättning, eller som jag trodde. Jag kastade i två maskiner och sen hann jag inte mer + att jag ville inte tvätta heller, så det för inget! Absolut inget! Next up, hem till Alexandra. Mysigt att få träffa tösen igen och få le lite! Den kvinnan gör mig så glad, hon gör mig till den bästa må jag säga. Planeringen på dagen blev lite spontant att cassi och Micke skulle komma över på lite vin och snicksnack, hur trevligt som helt! Väl inne på glasen så börjar vinet flöda och diskussionerna öka mer och mer.! Till slut slutar det med att diskussionerna blev till gräl och allt blev kaos! Big Bang kan jag säga! Nu blir det duschen och sen sova!

Men annars så har det varit en skit bra dag! Tackarr!

Bjuder även på en kissbild! :)


RSS 2.0