Dagarna har sina slut!

Nu sitter jag här, liten och undernärd och tänker.... Inte så mycket faktiskt!  Det är en utav dom första dagarna på hur länge som helst som jag inte känner mig rastlös. Good for me!

Dagen började tidigt, hann till och med äta frukosten utan att stressa till jobbet! Jag kände mig så pigg så pigg! Gick runt och filosofera för mig själv här hemma i lugn och ro. Lagade lite frukost åt hunden med, han fick Laktos mjölk och torrfoder i olika smaket så det blev som fil och flingor! Både han och jag är gluten och laktos!
När jag väl var på jobbet började jag känna kroppens sanna ja, tröttheten! Men det är bara att slå klackarna i taket och göra det man ska, med en massa gäspningar! Har fått tagit tag i ett eget jobb vid sjukhuset och som jag får poa och pimma med! Det går bra nu tycket ja! Liver, jobbet... Livet!

Har ni kollat in vädret vi har haft idag då? Säger ju det ja, Jag skulle aldrig kunna byta ut mitt Byggnades Plåtslagar yrke nu såhär till sommaren! Helt underbart att vara ute ca 8h per dag och bara känna solen ta vid och den varma vinden briser! Helt sjukt skönt!

Har varit på handbolls möte idag! Vi fick reda på hur beach handbollscupen kommer att se ut och dyligt! Det kommer vara en sån upplevelse att spela! Lite skämmigt med skoj! Vi är ett lag som har startats för inte så länge sedan, så vi kan inte spelet och reglerna riktigt! Men det kommer vara otroligt informativt att vara med!

Nu som rubriken lyder "Dagarna har sina slut"! För nu ska Von Carlsson sova, eller först blir det lite filmtittning så man kan somna riktigt skönt!

Godnatt folket, Jag ska bli bättre med att uppdatera bloggen!


RSS 2.0