Dog ett antal gånger där!

Dagen började inte som någon annan dag i Stockholm, jag vaknade före Sir Fagolot! Jag var vaken redan innan hans klocka ringde! Så det är jag stolt över! Men inte kommer det hända många fler gånger inte, nej! Ni läser om är en utav Sveriges morgontröttaste personerna på detta klot! Här kommer dagens höjdare: när vi var inne på Farsta centrum så skulle mackan dra ur sig en jävel! Men killen kollar på mig med en liten obehaglig blick nyfiken! Kille stövlar mot H&M för att köpa stöd kallingar. Han tror nu att det ligger en värmekabel i kallingarna :) jag tror jag dog ett antal gånger på färden till affen! Men det var falskt alarm, synd! Annars har det inte hänt så mycket mer än att jag har jobbat och sånt! Man gör innte så mycket annat när man är i Stockholm. Jag jobbar från 06:45 - 20:00 så. Det ska finnas ett gym här i närheten som jag ska kanske kolla in! Ska bli gött att lägga sig nytränad! Imorgon är det onsdag!!! Sen är det torsdag! Då ska man hem till Söderhamn och bara tröja dom vanligt! Men det är skönt ibland. För ovanlighetens skull ska jag vara nykter hela helgen. Vilken grej alltså :) jag vet inte om jag har mänt att jag håller på å kolla efter en lägenhet i Stockholm eller Gävle! Skulle vara hur grymt som helst! Komma bort från stan och träffa nytt folk. Nu struntar jag i det hära! Tack och hejs!

Måndagen från ingenstans!

Det hela började när Markus sa att ja skulle åka klockan 04 - 05:00 istället för på söndags kvällningen! Kastade mig i bilen lite senare än beräknat å slut som människa! Fyfan säger jag bara. Helgen har tagit sin rätt och satt som en snöboll i skrevet... Fick flata till mig själv ett 30 tal gånger för att inte somna i bilen. När jag kommer till insikt att det här funkar inte, då stannade jag till på en mack för en powernap och världens största kaffe! Tackarr! Det blev en aning bättre, men inte mycke.! När jag står parkerad vid lägenheten i Stockholm så får jag beskedet att Markus skulle bli lite senare så mina ögon slöt sig snabbare än någonsin och där satt man. Som en säck potatis inne i drömmarnas värld! Inte den finaste uppväck ingen iaf, Markus plyte! Nu till dagens samtal och vi kan säga det som höll oss vid liv var en kvinna vid namn: Jessika! Killen har hittat en brud med riv och humor! Söt tjej som verkar ha alla hemma och så har hon bra smak på livet, filmer, musik och m.m. En annan blir ju lite avis nu när han pratar om denna guldklimp. Å det här ska han absolut inte släppa! Då är han nackad! Förövrigt har jobbet och dagen varit en riktig "pain in the as" om man säger så. Är och håller på klär in lite kurar i Farsta med lite lister och falsning. Ska även till Täby å leka lite Judi! Nu ligger man här i sängen igen och är uppe lite längre än vad som var bestämt! Men skoj är det att jag har kommit på att man kan skriva på bloggen genom Iphonen! så det kommer betydligt mycket mer inlägg nu än förr! Kanske ett per dag! Det beror på hur många som läser och hur mycket tid jag har :) Tackar för mig och säger gonatt!

Söndag och snart Stockholm

Nu sitter jag här igen och inväntar småtimmarna så man kan åka till stockholm för att jobb lite! Veckans jobb ageras i Farsta och så ska vi göra en gesims ränna som är gigantisk på en okänd plats! Vi behöver mellan 4-6 perst på bara att lyfta den och smiska den! kommer bli jävligt skoj att få delta i det hela kalaset! :) Denna helg har det hänt lite för mycket för att den ska vara laglig! Fredagen bjöd på en hejdundrandes fest med kinky tema i gävle på Harry's! Slit och släng vad fest det blev där! jag orkar inte skriva allt som har hänt! Men när man vaknar framför tv på golver och så har man inkasserat en porrtidning och film så är det ett tecken på en bra fest! lördagen blev lugnare! stöddrack lite så man var lite som människa iaf men blev inte tokigt full iaf. Sa aven hejdå till en utav Söderhamns vackraste personer och personligheter, Moa Sundkvist! Bruden ska studera utomlands i 3 månader. Gött att folk gör som dom vill göra å bara åker, man ska inte vara på samma plats hela livet. Det är inte sunt levende. Idag har jag inte gjort att smack! inte något! känner mig som en jävligt fräsch kille..

Men nu ska jag ta en dusch och sen ska jag sova, som sagt så ska jag åka tillbaka till storstaden igen :) 04 - 05:00 min silver-grå missil åker med bränt gummi hela vägen! :)

AMEN!

RSS 2.0